Jacqueline Hompes

Jacqueline Hompes is geboren in Weert (Nederland) op 20 februari 1978.

Ze is opgegroeid met paarden en deze nemen dan ook een belangrijke plek in haar leven in. Vroeger was springen haar favoriete discipline, nu is dat het opleiden en (om)scholen van paarden en ruiters waarbij vooral een correcte basis haar zeer aan het hart gaat.

Jacqueline is opgeleid in het hotelwezen waar zij doorgroeide van stagiaire tot hotelmanager. Ze heeft gedurende 12 jaar in verschillende Europese landen gewerkt en gewoond, waarvan het grootste deel in Zwitserland. Na haar terugkeer naar Nederland in 2010 bekleedde ze een leidinggevende positie binnen een bedrijf gespecialiseerd in het exporteren en verwerken van anorganisch chemisch afval. Later heeft ze hier ook een groot deel van de commerciële taken op zich genomen. Jacqueline houdt ervan steeds nieuwe dingen te leren en gaat een uitdaging dan ook zeker niet uit de weg. Organisatie, gastvrijheid en flexibiliteit zijn woorden die haar op het lijf geschreven zijn.

In haar vrije tijd is Jacqueline graag bezig met haar paarden en brengt ze graag tijd door met haar dochter en met vrienden. Verder houdt ze van koken en, als de tijd het toelaat, lezen.