ae9c6e78-788c-402c-8633-daffe2437410
DT5A7625
IMG_4085
DT5A7683
DT5A8093
MRI
Dentistry
image1
stal
Stapmolen

Who we are

VIA NOVA is Latin and means: “The new road”. It was one of two arteries that brought lost travelers back on track in ancient Rome. The name reflects the innovative nature of Via Nova’s medical treatments and its ambition to get patients back on track in close cooperation with their referring vets. The founders have built a strong curriculum in guiding top sport horses all over the world and perform groundbreaking work in drug development. They want to share their experience by creating Via Nova.

Via Nova geeft een andere dimensie aan de term paardenkliniek. Buiten een accommodatie die gebouwd is om de nieuwste ontwikkelingen te volgen en modernste technieken aan te wenden, staat ook het team voor innovatie, ambitie en passie voor het vak. Er wordt steeds gezocht naar de best mogelijke zorg voor ieder paard, waarbij de eigenaar tijdens dit proces steeds op de hoogte gehouden wordt. Via Nova werkt nauw samen de beste specialisten wereldwijd en streeft ernaar om buiten enkel en alleen paardenkliniek te zijn ook een wetenschappelijk centrum te worden waar kennis van over de hele wereld samenkomt.

Er wordt veel aandacht gegeven aan het stellen van de juiste diagnose en de bijpassende behandeling om uiteindelijk tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Bij Via Nova kan men er vanuit gaan, dat de beste zorg aan zowel paard als paardeneigenaar verleend wordt. Het Via Nova team staat dag en nacht voor u en uw paard klaar!

Wenst u meer informatie? Via onze contactpagina vindt u verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen.

We are happy to help you.

Our Departments

Orthopedics

Surgery

Imaging

Mobile service

Internal medicine

Ophthalmology

Dentistry

Rehabilitation

Orthopaedic shoeing

Physical medicine

Our Team

We are proud to present to you our VIA NOVA Team.

Collaborations

Contact info

Via Nova Equine Services BV

Berkenbroekstraat 1, B-3960 Bree

+32 (0)89 390 008

info@vianovaequine.com

Consults and opening hours front office

Monday-Friday | 8:00 – 18:00

Emergencies | 24/7

Contact us

Wilt u graag meer informatie over Via Nova Equine Services BV?
Wanneer u onderstaand contactformulier invult nemen wij z.s.m. contact met u op.